Vrouw overrompeld en mishandeld voor woning


Laatste update: 07-01-2015 | 16:19
* Woordvoering: Zeeland-West-Brabant - mediadesk West

Breskens - Gisteravond werd een vrouw bij haar woning aan de Ghistelkerke opgewacht door twee mannen en vervolgens mishandeld. De vrouw raakte daarbij licht gewond.

Daders gevlucht

Toen het 37-jarige slachtoffer die avond rond 21.50 uur bij haar woning uit haar auto stapte werd zij overrompeld door twee onbekende mannen en tegen de grond gewerkt. Vervolgens kreeg zij enkele slagen in haar gezicht en tegen haar lichaam. De daders dwongen haar vervolgens om mee te lopen
naar de nabijgelegen garageboxen. De vrouw wist door luid te gillen de aandacht te trekken van de buren. Hierop sloegen de daders op de vlucht.

Signalement

Van de verdachten is bekend dat zij ongeveer tussen de 1.75 en 1.85 meter lang zijn, een breed postuur hebben en in het zwart gekleed waren. Vermoedelijk zijn de mannen kort na het incident met snel weggereden met een auto.

De recherche heeft de zaak in onderzoek. Inmiddels heeft er een buurtonderzoek plaatsgevonden. Hebt u informatie over deze zaak en nog niet met de politie gesproken? Bel dan 0900 8844.