De Boom van Verdienste prijs 2014

06 november 2015

De bestuurscommissie van Nieuw-West reikt de Boom van Verdienste prijs uit aan de 'stille' vrijwilliger op woensdag 7 januari 2015.

Veel bewoners steken belangeloos en zonder dat zij er iets voor terug verwachten, de handen uit de mouwen, staan klaar voor de medemens of hun woonomgeving. Met deze prijs zet de bestuurscommissie de vrijwilliger van 2014 in het zonnetje.

Prettige samenleving

Bewoners dragen bij aan een veilige en prettige samenleving. En sommige bewoners in Nieuw-West doen net een beetje meer. Zoals een bewoner die altijd de straat schoonveegt of geveltuintjes onderhoudt en zo een bijdrage levert aan een schonere woonomgeving. Maar ook iemand die meeleeft met buurtgenoten, en bijvoorbeeld boodschappen doet voor een zieke buurman of buurvrouw, of de buurt met elkaar verbindt.

Uitreiking van de prijs in 2012 Kent u:

* Een bewoner in Nieuw-West met een groot hart voor de buurt?

* Een `stille kracht' die altijd klaar staat?

* Een kanjer voor wie bijna niets te veel is?

De prijs bestaat uit een erespeld, een oorkonde en een heuse boom die wordt geplant in het Sloterpark bij de Laan der Verdienste.

Vrijwilliger aanmelden U kunt uw `stille' vrijwilliger uit Nieuw-West aanmelden tot en met 3 december 2014 via het Aanmeldformulier dat op de website van Nieuw-West staat. Daar vindt u ook meer informatie over de voorwaarden.