Plus500 wordt officiele sponsor van de voetbalclub Atletico Madrid

Plus500 wordt officiele sponsor van de voetbalclub Atletico Madrid

MADRID, Spanje - (Business Wire)

Plus500 Ltd., een vooraanstaande online serviceprovider voor retailklanten voor de internationale handel in CFD's, maakt met veel genoegen bekend dat het bedrijf een sponsorovereenkomst heeft gesloten met de regerende kampioen in de Liga BBVA, Club Atletico de Madrid, SAD, om officiele sponsor te worden voor de rest van het seizoen 2014/15. Bovendien overwegen beide partijen actief de relatie voort te zetten en uit te breiden in de seizoenen daarna. Atletico Madrid players, Gabi and Koke, display the new club shirt with the Plus500 logo (Photo Cred ...

Atletico Madrid players, Gabi and Koke, display the new club shirt with the Plus500 logo (Photo Credit: Business Wire)

In het kader van de overeenkomst zal het logo van Plus500 als officiele sponsor worden vermeld op achterzijde van de thuis- en uitshirts van Atletico Madrid tijdens nationale wedstrijden. Plus500 verkrijgt diverse rechten voor naamsvermelding in het stadion en daarbuiten, en diverse andere sponsorrechten.

Plus500 is provider van een vooraanstaand online handelsplatform voor Contracts For Difference (CFD's), waar klanten transacties kunnen afsluiten op de schommelingen in de prijzen van aandelen, valuta, grondstoffen en indexen, zonder de onderliggende instrumenten te kopen of te verkopen. In totaal kunnen de klanten transacties afsluiten op meer dan 2100 verschillende onderliggende internationale financiele instrumenten uit meer dat 50 landen. Het handelsplatform, ontwikkeld door Plus500 en gebaseerd op technologie die eigendom is van het bedrijf zelf, kan op meerdere besturingssystemen worden gebruikt en is gelokaliseerd naar 31 talen.

Atletico Madrid is een Spaanse professionele voetbalclub, gevestigd in Madrid, die deelneemt aan de Liga BBVA, algemeen bekend als ``La Liga', de hoogste divisie van het Spaanse profvoetbal. De club is de regerende kampioen van La Liga na het behalen van het kampioenschap in het seizoen 2013/14 - het tiende kampioenschap van de club. Atletico Madrid is tienvoudig winnaar van de Copa del Rey en heeft ook andere Spaanse bekertoernooien gewonnen. Daarnaast is het een van de meest succesvolle clubs in Europa, als winnaar van de UEFA Super Cup in 2010 en 2012, en finalist van de UEFA Champions League in het seizoen 2013/14. Atletico Madrid speelt zijn thuiswedstrijden in het stadion Vicente Calderon dat een capaciteit heeft van bijna 55.000 toeschouwers. In de nabije toekomst verhuist de club naar een nieuw hypermodern stadion met een capaciteit van circa 70.000 toeschouwers.

Afgemeten aan de competitiecoefficient van de UEFA, is La Liga de sterkste competitie van Europa over de afgelopen vijf jaar. In totaal is La Liga meer jaren de topcompetitie van Europa geweest (16 jaar) dan welke andere Europese competitie dan ook. Bovendien is La Liga een van de populairste professionele sportcompetities ter wereld, met de op twee na hoogste gemiddelde toeschouwersaantallen voor het seizoen 2013/14 van alle professionele voetbalcompetities, en de op zeven na hoogste van alle binnenlandse sportcompetities wereldwijd.

Gal Haber, Chief Executive Officer van Plus500, merkt op: "We zijn vereerd een samenwerkingsverband aan te gaan met een gerenommeerde voetbalclub als Atletico Madrid die in de loop van zijn 111-jarige geschiedenis een grote naam heeft opgebouwd. Atletico Madrid past goed bij ons. Het grootste deel van onze klanten bevindt zich in Europa. Bovendien hebben we met de club gemeen dat we een passie hebben voor het streven naar succes, gekoppeld aan een ethiek van transparantie en respect voor onze klanten, fans, partners en medewerkers. Daarnaast zal ons samenwerkingsverband met een van de succesvolste clubs in Europa, die speelt in een van de populairste competities ter wereld, ons helpen bij het ten uitvoer brengen van onze strategie om onze naamsbekendheid te vergroten en ons klantenbestand wereldwijd uit te breiden."

Miguel Angel Gil Marin, Chief Executive Officer van Atletico Madrid, voegt toe: "We zijn zeer verheugd over het afsluiten van deze overeenkomst met Plus500. De club maakt een interessante periode door, waarin we - net als Plus500 - werken aan vergroting van onze internationale voetafdruk. We geloven dat ons samenwerkingsverband met Plus500 onze vooruitgang zal ondersteunen, en we verheugen ons op een gezamenlijke toekomst aan het begin van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Atletico de Madrid."

Over Plus500

Plus500 exploiteert een door het bedrijf zelf ontwikkeld online handelsplatform waar retailklanten internationaal CFD's kunnen verhandelen voor meer dan 2100 verschillende onderliggende financiele instrumenten, waaronder equity's, ETF's, vreemde valuta, indexen en grondstoffen. Het bedrijf stelt retailklanten in staat CFD's te verhandelen in meer dan 50 landen. Het handelsplatform kan op meerdere besturingssystemen (Windows, smartphones (iOS en Android), tablets (iOS en Android)) en via het internet worden gebruikt. De directie gelooft dat het succes van het bedrijf tot dusver hoofdzakelijk te danken is aan de technologie die het bedrijf zelf heeft ontwikkeld, en ook verder blijft ontwikkelen, om het handelsplatform te ondersteunen. Het handelsplatform is zodanig ontworpen dat het zo intuitief en gebruiksvriendelijk mogelijk is. Het handelsplatform is gelokaliseerd naar meer dan 31 talen. De directie gelooft dat de nadruk op technologie, gekoppeld aan de doelgerichte online marketingstrategie van het bedrijf, het bedrijf heeft geholpen zich van de concurrentie te onderscheiden.

Het bedrijf staat genoteerd aan de AIM, een markt die wordt geexploiteerd door de London Stock Exchange plc, onder het handelssymbool `PLUS'.

www.plus500.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Photos/Multimedia Gallery Available: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150107005256/nl/

Plus500

Elad Even-Chen, +972 4 8189503

VVP van Business Development en hoofd Investor Relations

ir@Plus500.com

of

Liberum Capital

Chris Bowman, +44 20 3100 2222

of

Luther Pendragon

Harry Chathli, Claire Norbury, Alexis Gore, Nick Corrin, +44 20 7618 9100

Zie het origineel.