Horeca op de Loswal in Heukelum?

De gemeente onderzoekt wat voor kleinschalige horeca activiteit op de kop van de Loswal in Heukelum kan worden ontwikkeld. De kop van de Loswal is het ronde stuk bij de ingang naar de jachthaven. Heeft u misschien een plan of idee?

Na de herinrichting van de Loswal heeft de gemeente de afgelopen jaren meerdere plannen mogen ontvangen voor het ontwikkelen van een kleinschalige horeca activiteit. Deze plannen zijn voor kennisgeving aangenomen, omdat er nog geen concrete plannen waren voor het invullen van de kop van de Loswal.

Heeft u een plan?

De gemeente wil nu gaan onderzoeken wat op deze locatie kan worden ontwikkeld. Wij roepen daarom iedereen, en vooral de mensen die dit in het verleden al eens gedaan hebben, op om plannen of ideeen voor een kleinschalige horeca activiteit op deze locatie kenbaar te maken. Bij een verdere ontwikkeling zullen deze plannen en ideeen worden betrokken.

Meer informatie

U kunt uw plan of idee tot 7 februari 2015 sturen naar de heer N. Arts van de gemeente Lingewaal. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer N. Arts via (0345) 634000 of N.Arts@Lingewaal.nl.