Vier bijeenkomsten voor mantelzorgers


Heeft u vragen over de veranderingen in de thuiszorg of over het Persoonsgebonden Budget in 2015? Of heeft behoefte aan handige tips die de zorg voor uw naaste verlichten? Meldt u zich dan aan voor de volgende bijeenkomsten die Steunpunt Mantelzorg organiseert.

Bijeenkomst over veranderingen

`Veranderingen in de thuiszorg' vindt plaats op woensdag 21 januari van 13.30 tot 15.00 uur in Cafe-Brasserie Merode in Stein. Uw vragen worden beantwoord door dhr. Meindert Pelkmans, manager thuiszorg bij Orbis Thuis.

Workshop `verzorgen op bed'

De workshop `Verzorgen op bed' kunt u volgen op woensdag 21 januari van 19.00 tot 21.00 uur in de Zorgwinkel Maastricht.

Tips over verzorging

`Handige tips bij de verzorging van uw naaste' ontvangt u van Mw. K. Delbressine van Buurtzorg op donderdag 22 januari van 14.00 tot 16.00 uur in Zalencentrum Kerensheide in Stein.

Ontwikkelingen PGB

`Actuele ontwikkelingen met betrekking tot het Persoonsgebonden Budget' staan centraal in presentatie van dhr. H. Van der Knijff van Per Saldo, de belangenvereniging van mensen met een PGB. Deze presentatie vindt plaats in de Dr.Greepzaal van het AZM in Maastricht op donderdag 22 januari van
18.30 tot 20.30 uur.

Aanmelden

Deelname is gratis maar u moet zich wel even aanmelden per telefoon via 043-3215046 of per email via info@voormantelzorgers.nl.