SiteSpect gebruikt forse investering om marktleiderschap te bevestigen


Markt van Testen en Targeting nog steeds groeiend, SaaS leverancier richt zich op verdere expansie

BREUKELEN, 20150112 -- NewSpring Capital, een groep van private equity fondsen, heeft aangekondigd dat NewSpring Growth Capital, 13 miljoen dollar heeft geïnvesteerd in SiteSpect, Inc. ("SiteSpect") in de vorm van een minderheidsbelang.

Dit is de eerste externe financiering voor de in 2004 opgerichte, A/B en Multivariatetest leverancier. Sinds haar oprichting is SiteSpect marktleider met haar unieke SaaS-gebaseerde optimalisatie technologie, welke marketeers, product managers en ontwikkelaars in staat stelt om de gehele digitale userexperience te testen en te optimaliseren en daarmee de omzet te verhogen. Gesteund door een sterk executive team en de unieke gepatenteerde technologie, biedt SiteSpect het enige echte Enterprise A/B en Multivariatetest platform, aan 's werelds grootste en meest succesvolle online merken. 

"We verdubbelen ons streven om wereldleider in geavanceerd testen te zijn en zijn verheugd met NewSpring Capital als partner," zei SiteSpect CEO en oprichter, Eric J. Hansen. "Deze investering stelt ons in staat om onze leidende positie in de snel groeiende markt van testen en optimaliseren te verstevigen."

"SiteSpect biedt reële kansen voor bedrijven om hun omzet en conversie te verhogen door middel van testen en optimaliseren", zegt Glenn Rieger, NewSpring General Partner en nieuw toegevoegde lid van de SiteSpect Raad van Bestuur. "Hun zeer onderscheidende technologie wordt gebruikt door veel van de meest bekende merken in de wereld, waaronder Walmart, Urban Outfitters, Wayfair en grote financiële diensten en mediabedrijven. Alleen SiteSpect stelt bedrijven als deze, in staat elk deel van hun site te testen, van hoe het eruit ziet tot hoe het werkt, door hen in staat te stellen meer tests uit te voeren in minder tijd, met meetbare resultaten."

over SiteSpect 

SiteSpect, gevestigd in Boston, MA, biedt 's werelds meest uitgebreide digitale optimalisatie platform, waardoor' s werelds grootste en meest succesvolle online bedrijven tot een aanzienlijke verbetering van hun conversie en inkomsten. SiteSpect’s levert  A/B testen, Multivariatetesten, Targeting en Personalisatie, Mobiele optimalisatie en website snelheid oplossingen. SiteSpect Europe is gevestigd in Breukelen. 

Voor meer informatie, bezoek; www.sitespect.com/nl of bel +3120802082.