N348 in beide richtingen dicht door ongeval


12 januari 2015, 10:56
Verkeer in Overijssel moet maandagmorgen rekening houden met vertraging op de N348. Omstreeks 10.20 uur gebeurde er in de richting van Ommen ter hoogte van de weg naar Lemelerveld een aanrijding waarbij ten minste een persoon gewond is geraakt. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

De rijbaan is in beide richtingen dicht tussen de weg naar Luttenberg en de weg naar Lemelerveld. Politie en brandweer zijn ter plaatse en ook de ambulance is opgeroepen om gewonden te verzorgen en indien nodig te vervoeren.

Over de exacte toedracht van het ongeval is nog niet veel bekend. De politie zal nog een onderzoek moeten doen om de toedracht vast te kunnen stellen. Wanneer de weg vrijgegeven kan worden is vooralsnog onbekend.

Update 11.01 uur

Het zou gaan om een ongeval tussen twee auto's. Een vrouw die de N348 op wilde draaien zag een andere automobilist over het hoofd waarna ze op dienst auto botste. De auto belandde op zijn kant. De vrouw raakte gewond en is, nadat ze door de brandweer uit haar auto is gehaald, per ambulance
naar een ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de andere auto is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.