Werkzaamheden aan hoofdriolering in Ermelo West


In de wijk Ermelo West wordt van 13 januari t/m 6 februari de hoofdriolering gereinigd en geinspecteerd. Het gaat om het gedeelte tussen de Telgterweg - Arendlaan/Volenbeekweg, Oude Telgterweg en Leeuwerikstraat.

De gemeente heeft opdracht gegeven aan de firma Dusseldorp om de hoofdriolering te reinigen en te inspecteren door middel van videocamera-inspectie. Om een goed beeld te krijgen van de conditie van de riolering wordt deze eerst gereinigd voordat de inspectie wordt uitgevoerd. Het reinigen
wordt gedaan met een combinatie van een hogedruk- / vacuuemwagen. Er is een kleine kans dat tijdens het reinigen van de leidingen in uw pand een wasbak, schrobputje en/of het toilet gaat borrelen. Daarnaast bestaat er een kleine kans dat tijdens het reinigen, door onderdruk in het hoofdriool,
een van de stankafsluiters in uw pand wordt leeggezogen. U kunt dit oplossen door de kraan even open te zetten en/of het toilet door te spoelen.

Tijdens de werkzaamheden kunt u enige verkeersoverlast ondervinden. Wij vragen hiervoor uw begrip. Heeft u vragen over de werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met de heer Corstiaan Baars van de firma Dusseldorp via tel. (0341) 56 57 55.