Inwoners Drimmelen kiezen duurzaamste ondernemer


Inwoners Drimmelen kiezen duurzaamste ondernemer

Genomineerde ondernemers MVO-prijs 2015 bekend.
Vanaf 8 januari kan er worden gestemd op de duurzaamste ondernemer van Drimmelen. Een vakjury selecteerde zes bedrijven die bijzonder maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Vanaf 8 januari zijn de burgers aan de beurt om uit de zes genomineerden hun favorieten te kiezen. Dat kan via www.mvoprijs.nl. De drie bedrijven met de meeste stemmen gaan naar de finale. Tijdens het Ondernemersgala in Terheijden op 5 maart wordt de winnaar van de MVO-prijs Drimmelen 2015
bekend gemaakt.

Zestien bedrijven meldden zich aan voor de MVO-prijs Drimmelen. Een jury beoordeelde ze op innovatiekracht, impact en uitstraling en nomineerde zes bedrijven (in alfabetische volgorde):

* Easygrow
* Ramses Bier
* Rasenberg
* Recreatieboerderij Johan en Caroline
* Uitvaartzorg Drimmelen
* Van Alphen en Roest Installatietechniek BV

De winnaar van de MVO-prijs Drimmelen 2015 ontvangt de MVO Award, krijgt regionale publiciteit en mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Drimmelen noemen.
Bent u inwoner van Drimmelen of voelt u zich betrokken bij het duurzaam ondernemen in Drimmelen? Breng dan uw stem uit op het bedrijf dat volgens u de MVO-prijs het meest verdient.

U kunt dit doen vanaf 8 januari 15.00 uur via de website http://www.mvoprijs.nl/showpage.aspx?steID=2&catID=1147

Duurzaam ondernemen, of maatschappelijk verantwoord ondernemen is `hot'. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die strategisch met MVO bezig zijn, zich makkelijker aan de omgeving aanpassen en minder afhankelijk zijn van economische veranderingen. Bovendien zijn ze veelal koplopers in hun
branche. De MVO-prijs is bedoeld voor bedrijven die duurzame winst voor milieu en maatschappij weten te combineren met goede bedrijfseconomische resultaten. Ze werken met een winnende combinatie van People, Planet, Profit.

De MVO-prijs Drimmelen is een initiatief van de gemeente Drimmelen, Bedrijven Netwerk Drimmelen en Stichting Switch. Het werk van Switch wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Buitenlandse Zaken.