Advies over zorg en ondersteuning bij Wijzer


Heeft u een vraag of heeft u advies nodig over zorg en ondersteuning bij werk, inkomen, schulden, jeugd of over zelfstandig wonen en functioneren? Dan kunt u terecht bij Wijzer in het gemeentehuis van Bussum. Wijzer werkt voor de gemeenten Naarden, Muiden en Bussum.

Samen in gesprek

Een medewerker van Wijzer verkent eerst samen met u uw vraag en/of probleem. Daarna kan in een persoonlijk gesprek uitgebreider naar uw totaalsituatie en die van uw gezin of huishouden gekeken worden. Een consulent bespreekt met u wat u zelf kunt doen, welke hulp uw omgeving kan bieden en van
welke voorzieningen u gebruik kunt maken. Samen met u wordt, indien nodig, een plan opgesteld: een plan voor u en uw familie.

Uitvoeringsdienst Sociaal Domein

Heeft u momenteel ondersteuning op het gebied van zorg, een bijstandsuitkering of inkomensondersteuning? Dan had u hierover voorheen contact met de afdeling Wmo of Sociale Zaken. Dit is nu veranderd: u kunt voortaan terecht bij Wijzer. Wijzer is de Uitvoeringsdienst Sociaal Domein en werkt
voor de gemeenten Naarden, Muiden en Bussum. Het is de instantie waar u terecht kunt met uw vragen.

Hoe kunt u Wijzer bereiken?

Voor het stellen van een vraag of het maken van een afspraak is Wijzer telefonisch en per e-mail bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Telefoon: 035 692 85 30, e-mail: info@wijzerwijzer.nl. Op www.wijzerwijzer.nl vindt u informatie over de ondersteuning door Wijzer.
Op de pagina 'contact' kunt u uw vraag ook online stellen.