Start Pilot Kids Actief Maasbracht(12-01-2015)


In januari 2015 start Kids Actief Maasbracht met een aantrekkelijk activiteitenaanbod op sportief, cultureel en educatief vlak. Zo wordt er bijvoorbeeld kleutergym, dans en drama en Zoom & Zap (werken met illustraties in kinderboeken) georganiseerd.

De activiteiten dragen bij aan het vergroten van het leefplezier van het kind in de eigen omgeving. Alle schoolgaande kinderen in Maasbracht kunnen deelnemen aan deze naschoolse activiteiten.

Programma activiteiten

Op www.gemeentemaasgouw.nl staat welke activiteiten er van januari tot en met maart 2015 georganiseerd worden. Hier kunt u ook lezen hoe deelname aan activiteiten mogelijk is. Tijdens de pilotfase van Kids Actief Maasgouw wordt er geen bijdrage gevraagd. De pilot loopt van januari 2015 tot de
zomervakantie 2015. Deze periode is bedoeld om ervaring op te doen naar wensen en behoeften.

Initiatiefnemers

Kids Actief Maasbracht is een initiatief van Bs de Tweesprong, Bs 't Palet, Bs Breerke, Bs De Vlinder, Stichting Kinderopvang Echt-Susteren- Maasgouw (SKEM), Stichting Kinderopvang Prokino Maasbracht, Myouthic, Bibliocenter en Menswel. Gemeente Maasgouw faciliteert deze pilot. Samen met
diverse sport- en cultuuraanbieders is voor de jeugd een breed naschools activiteitenaanbod opgesteld.

Meer informatie

Voor informatie kunt u terecht bij Myouthic, Combinatiefunctionaris Cultuur Fer Koolen via 0475-561946 of Menswel, Combinatiefunctionaris Sport Yvonne Damen via 0475-418493.