Logopedisten gezocht voor de werkgroep Evaluatie criteria kwaliteits..


12 januari 2015
Vereniging

Logopedisten gezocht voor de werkgroep Evaluatie criteria kwaliteitstoets logopedie

Sinds januari 2014 is de kwaliteitstoets logopedie beschikbaar. In 2014 zijn 43 vrijwillige kwaliteitstoetsen afgenomen. Nu is het moment gekomen om de criteria kwaliteitstoets te evalueren met de betrokken partijen.

Tijdens de evaluatie wordt de toetsbaarheid van de criteria kwaliteitstoets en de normering geevalueerd. Voor deze evaluatie wil de NVLF een werkgroep instellen. Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste logopedisten met ervaring met de kwaliteitstoets.

Profiel werkgroeplid

* U bent betrokken geweest bij de ontwikkeling van de criteria kwaliteitstoets of u heeft ervaring met de vrijwillige kwaliteitstoets.
* U bent werkzaam in een solo praktijk, (middel)grote praktijk, in de tweede lijn (bijvoorbeeld ziekenhuis of verpleeghuis) waar u eerstelijnszorg biedt, of op een school. We streven naar een evenwichtige groep van logopedisten uit verschillende werkvelden.
* U bent lid van de NVLF.

In de werkgroep is plaats voor maximaal 12 logopedisten. Tevens worden de auditbureaus HCA en Kiwa en zorgverzekeraars uitgenodigd deel te nemen aan de werkgroep.

De werkgroep komt twee keer bij elkaar op het bureau van de NVLF in Woerden.
1e bijeenkomst: maandag 16 maart, 18.00 - 20.00 uur
2e bijeenkomst: donderdag 16 april, 18.00 - 20.00 uur

Tot slot nog een aantal praktische zaken:

* Op basis van de Handleiding NVLF ontvangt u reiskostenvergoeding: EUR 0,28 per kilometer of op basis van openbaar vervoer 2e klas.
* NVLF-leden komen op basis van de Handleiding NVLF in aanmerking voor presentiegeld per bijeenkomst: EUR 50,00.
* Deelname levert 10 punten op, die meetellen voor registratie in het kwaliteitsregister paramedici.
* Voorafgaand aan de bijeenkomst worden broodjes en soep geserveerd.

Aanmelden

Voor deze werkgroep geldt: vol = vol. Meldt u dus zo snel mogelijk aan! U kunt zich uiterlijk tot maandag 16 februari aanmelden. U kunt zich aanmelden via het Ledenportaal. De werkgroep staat vermeld onder het kopje Evenementen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Verkleij via email: k.verkleij@nvlf.nl of telefoon 0348-457086.