Onderhoudswerkzaamheden en wandeling Lijnbaansgracht

23 december 2014

Op maandag 12 januari 2015 starten onderhoudswerkzaamheden aan de Lijnbaansgracht.

Op maandag 12 januari 2015 starten onderhoudswerkzaamheden aan de Lijnbaansgracht (tussen Elandsgracht en Lauriergracht). Deze werkzaamheden duren ongeveer vier weken.

Het gaat om onderhoudswerkzaamheden waarbij de rijweg, parkeervakken en de stoep opnieuw worden bestraat. Ook worden het bankje, het hekwerk en de `Amsterdammertjes' geschilderd en worden minder `Amsterdammertjes' teruggeplaatst. Tot slot wordt de ruimte rond de bomen opgeknapt.

Wandeling met buurtbewoners en ondernemers

Op maandag 5 januari 2015 van 17.00 tot 17.45 uur maken wij een wandeling over de betreffende gracht met betrokkenen om te zien of er zaken zijn waar wij niet aan gedacht hebben, en die - nu er toch gewerkt gaat worden - gemakkelijk meegenomen kunnen worden binnen de kaders van het onderhoud. De wandeling start op de hoek Elandsgracht/Lijnbaansgracht. Belangstellenden kunnen zich daar om 17.00 uur melden.

Contact

Wilt u vooraf of tijdens de werkzaamheden informatie of kunt u niet bij de wandeling op 5 januari zijn maar wilt u wel iets meegeven, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Kemnaad, gebiedsbeheerder, telefoonnummer 06 8363 9211 of per email: a.kemnaad@amsterdam.nl. Zij is afwezig i.v.m. de feestdagen en vanaf 5 januari weer bereikbaar.