Vergadering raadscommissies

Volgende week vergadert de commissie Omgeving op maandag 12 januari. Deze vergadering begint om 19:30 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 in Echt. De vergaderingen van de commissies Maatschappij en Algemene Zaken op 13 en 14 januari zijn afgelast. Bent u benieuwd naar de agenda van de commissie? Lees dan hieronder verder!

Agenda Commissie Omgeving, 12 januari 2015

Opening

1. Agenda

2. Verslag 1 december 2015

3. Stand van zaken en actualisatie speerpuntprojecten structuurvisie `Ontwikkelen met kwaliteit 2012-2025' De gemeenteraad heeft de Structuurvisie `Ontwikkelen met kwaliteit 2012-2015' in december 2012 vastgesteld. Bij die vaststelling zijn ook speerpuntprojecten benoemd. Het college

informeert de raad nu over de stand van zaken met betrekking tot deze speerpuntprojecten en vraagt de raad een geactualiseerde lijst van speerpuntprojecten vast te stellen.

4. Mededelingen portefeuillehouder(s)

5. Rondvraag

Sluiting

Ter inzage

Alle vergaderstukken zijn te bekijken op de gemeentelijke website. Alle stukken liggen ook ter inzage op het gemeentehuis. Deze kunt u tijdens de reguliere openingstijden inzien.

Komt u ook?

De commissievergaderingen zijn openbaar. Iedereen die geinteresseerd is in de onderwerpen die aan bod komen, is van harte welkom om de vergaderingen bij te wonen. Ten aanzien van de geagendeerde raadsvoorstellen kunt u gebruik maken van het spreekrecht. U dient dit tenminste 24 uur voor de aanvang van de vergadering te melden aan de griffie. Ook voor alle andere vragen over de raadscommissies kunt u bij de griffie terecht: Martijntje Hermans of Belinda Bakkes, 0475-478478, griffie@echt-susteren.nl.