Start verkoop kavels Anna's Hoeve


Monique Sievers

Maandag 20 oktober om 10.00 uur start de verkoop van acht vrije kavels in fase 2 van Anna's Hoeve.

De kavels worden verkocht door middel van inschrijving via www.annas-hoeve.nl. De toewijzing van de kavels gebeurt op volgorde van inschrijving. Dus wie zich als eerste inschrijft voor een bepaalde kavel, wordt voor die kavel als eerste uitgenodigd voor een gesprek. Hij/zij heeft dan als
eerste de mogelijkheid een optie te nemen op dat kavel. Dus: heeft u interesse voor een specifieke kavel? Wees er snel bij.

Kavelpaspoort

In fase 2 zijn acht vrije kavels beschikbaar, varierend in grootte van 308 tot 464 m^2, met prijzen tussen 171.000 en 264.500 euro. Op deze kavels kunnen vrijstaande woningen gebouwd worden. Een aantal kavels is ook geschikt voor een twee-onder-een-kapper. De gemeente stelt een beperkt aantal
eisen onder meer aan de bouwhoogte, de erfafscheiding en het kleurgebruik. De bouwmogelijkheden van een kavel staan in het kavelpaspoort. De kavelpaspoorten, de prijslijsten en de uitgifteprocedure staan op www.annas-hoeve.nl. De bouw van fase twee kan beginnen in de zomer van 2015.

Eerste fase

Anna's Hoeve wordt in meerdere fasen ontwikkeld. In de eerste fase is nog een kavel beschikbaar. Voor deze kavel kunnen geinteresseerden per direct inschrijven. De bouw van de eerste fase start begin 2015.