Inbraak supermarkt Escamplaan, politie zoekt getuigen


Laatste update: 17-01-2015 | 11:26

Den Haag - De politie hield in de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 januari een 19-jarige Hagenaar aan op de Loosduinsekade op verdenking van inbraak en diefstal.

Agenten werden rond 03.45 uur gealarmeerd over een inbraak bij een supermarkt aan de Escamplaan. Eenmaal ter plaatse bleken de verdachten al weg te zijn en besloten agenten in de omgeving te zoeken naar hen. Al snel werd er een auto gesignaleerd, die bij het zien van de politie direct wegreed
en gevaarlijk rijgedrag vertoonde. Op de kruising van de Bussumsestraat met de Gooilaan stapten de twee inzittenden uit en renden weg. Een van hen kon na een achtervolging op de Loosduinsekade worden aangehouden. De tweede verdachte wist te ontkomen.

Meerdere verdachten

De politie vermoedt op basis van het onderzoek en getuigenverklaringen dat er mogelijk meerdere verdachten bij de inbraak betrokken waren.

Tips? Bel de politie!

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Of heeft u informatie over de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan! Bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.