Politie zoekt getuigen van straatroof


Laatste update: 17-01-2015 | 14:30

Almelo - In de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 januari omstreeks 03.00 uur werd aan de Bornsestraat een man bedreigd en beroofd van zijn bezittingen.

Twee mannen kwamen de man tegemoet fietsen. Beiden zaten op een fiets. De man die achterop de fiets zit , springt van de fiets en grijpt de andere man beet en bedreigt hem en neemt hem een aantal bezittingen af. De man gaat er vervolgens vandoor samen met de andere man op de fiets, de
Weggelerstraat in.

Signalementen

De man die de beroving uitvoerde zag er als volgt uit:
Een man, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Hij was ongeveer 1.75 tot 1.80m groot, 20 tot 25 jaar oud. Hij had een breed postuur. De man was gekleed in een donkere broek en een licht grijs/cremekleurige vest met capuchon en hij droeg een zwarte muts.

De man op de fiets zag er als volgt uit:
Een man, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Hij was ongeveer 1.75 tot 1.80m groot, 20 tot 25 jaar oud. Hij had een zwarte baard en snor en kort gedekt haar. De man was gekleed in een donkere broek en een zwarte, half lange jas. De zwarte jas was voorzien van een capuchon, waarbij de
rand van de cappuchon voorzien was van veel bont. De man reed op een grijze Batavus damesfiets waarvan het achterlicht het wel deed en het voorlicht niet.

Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof. Heeft u iets gezien of beschikt u over informatie die tot oplossing van deze zaak kan leiden? Neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
(2015028761)