Kom ook naar Ziende(r)ogen 2015

25 november 2014

Werken en aan het werk blijven - ook als uw zicht achteruit gaat. Wat daarvoor nodig is gaan we ervaren tijdens Ziende(r)ogen werkt! op zaterdag 17 januari 2015. Deze lustrumeditie kent een extra bijzondere dagvoorzitter. Het event vindt plaats in Cursus- en Vergadercentrum Domstad in Utrecht.

Ziende(r)ogen is het evenement over zien en minder goed zien. Denken in mogelijkheden, dit keer rond het thema 'werk', dat is waar het deze dag om gaat! Laat u inspireren door sprekers uit het veld, ervaringen van anderen en praktische workshops.

Het wordt een hele speciale editie van Ziende(r)ogen, want we vieren ons lustrum. Daarom gaan we deze keer letterlijk 'de bloemetjes buiten zetten' met een bijzondere dagvoorzitter!

Best practices

Ziende(r)ogen werkt! start 's morgens met een plenaire sessie. Minder goed gaan zien - hoe blijf je aan het werk? Deskundigen uit het veld delen hun ervaringen en best practices. Met onder andere Marco Klaassen (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en Kees Romeijn (UWV).

Workshops

Na de lunch zijn er twee rondes met workshops. Er is een gevarieerd aanbod: van Ander Zicht op Werk tot ICT op je werkplek, van Draagkracht vs. Draaglast tot Sporten kan iedereen.

Afbeelding: logo Zienderogen 2015Bestel uw kaarten via de website van Ziende(r)ogen. Wees er snel bij, want vol=vol!