“No Surrender” try-out door Martijn Oosterhuis


Eindhoven, 20150112 -- Martijn Oosterhuis viert dit jaar zijn jubileum. Al 20 jaar is hij met enthousiasme en succes stand-up comedian en cabaretier. Zijn eerste try-out vindt plaats op zaterdag 17 januari om 20:30 in Eindhoven bij PopEi

Oosterhuis trad onder meer op tijdens het Lowlands festival, Crossing Border, het Mundial Festival in Tilburg, A BIG Night of Comedy in Den Haag en de Boulevard in Den Bosch. Martijn heeft inmiddels al drie avondvullende solo programma’s op zijn naam staan en zal komend seizoen weer de theaters in gaan met een special show die bestaat uit een compilatie van de stand-up die hij tot nu toe heeft gemaakt, veel improvisatie en ook wat meer actuele onderwerpen.

Verder is Martijn al jarenlang een graag geziene gast in het Comedy Café te Amsterdam. Naast zijn 20 jaar ervaring is Martijn iemand die met 2 benen op de grond staat, een sterk empathisch vermogen heeft en een oog voor zaken die mensen raken.

We nodigen jullie uit om een kijkje te nemen, als insider, in de turbulente wereld van het theater en cabaret. Na veel vallen en opstaan is Oosterhuis terug: scherper en sterker dan ooit tevoren.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.comedyticket.nl





Eve Vents