Digitaal magazine online


20 January 2015 10:57

Vorige week hadden de inwoners van Vinkel en Nuland de primeur: zij ontvingen het kersverse welkomstmagazine voor nieuwe inwoners. Nu kan iedereen de filmpjes, foto's en verhalen over onze bijzondere stad en dorpen online bekijken.

Nieuwe inwoners heet de gemeente `s-Hertogenbosch warm welkom. We betrekken hen graag direct bij al het moois dat de stad en dorpen te bieden hebben. Ook voor wie allang in 's-Hertogenbosch woont, is het wellicht interessant de gemeente op een andere manier te leren kennen. Daarom werd een
digitaal welkomstmagazine ontwikkeld, in samenwerking met veel Bossche organisaties.

Het magazine

Foto's, filmpjes, interviews en anekdotes. Verhalen over Bosch sporttalent, het culturele aanbod, onderwijs, ondernemen en Jheronimus Bosch 500: allemaal zijn ze te vinden in het digitaal magazine. Alle Bosschenaren en andere geinteresseerden zijn nu van harte uitgenodigd een kijkje te nemen.
Nieuwsgierig? Ga dan naar www.shmagazine.nl.

9+ dienstverlening

Het magazine is een eenmalige uitgave die regelmatig wordt geuepdate. Het sluit aan op de ambitie van de gemeente 's-Hertogenbosch om inwoners een 9+ dienstverlening te bieden. De vraag waar de inwoner voor komt en hoe de gemeente daar zo goed mogelijk bij kan helpen, staat centraal. Met de
juiste tips en handvaten wil de gemeente 's-Hertogenbosch de `kracht van de stad' en haar inwoners verder versterken en benutten.

Links:
www.shmagazine.nl