Activiteiten bij Doet & Ontmoet


Koken en eten is erg leuk, vooral in gezelschap. Dat is de filosofie achter Koken in de buurt in de Groene Schakel in Schagen, een idee van Wonen Plus Welzijn.
Dinsdag 27 januari is het vanaf 16 uur weer zover. Iedereen is welkom om samen te koken en te eten. De groep bepaalt het menu. Ook mensen, die niet in staat zijn een bijdrage te leveren achter de pitten, zijn welkom.

Voor de voorbereidingen is zo'n anderhalf uur uitgetrokken. Om ongeveer half zes wordt de maaltijd (kosten: vier euro) geserveerd,
Belangstellenden kunnen zich 27 januari tussen 14.00 en 16.00 uur aanmelden: (0224) 215 820.

Ruilbeurs

Met de knip op slot, een rijker leven. Dat is het idee achter het ruilen bij Doet & Ontmoet in Schagen. Een voorbeeld: u kunt de hond niet uitlaten. Tja, dan doet een ander het voor u. En voor hem/haar bakt u een kakelverse appeltaart.

Doet & Ontmoet, is iedere dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur in de Groene Schakel. Mauvestraat 161 in Schagen. Daar hangt ook een bord, waarop vraag en aanbod van de gratis diensten staan. En ook nuttig: iedere derde dinsdag van de maand komt er een vrijwilligers voor de kleine klusjes.
Denk aan het herstellen van een stekker of het weer op gang brengen van een koffiezetapparaat.

Loopgroep

Het loopt goed bij Doet & Ontmoet in Schagen: je kunt er iedere maand een kleine vierdaagse afleggen. Hoe werkt dat? De loopgroep van Doet & Ontmoet trekt iedere dinsdag vanaf 14 uur de wandelschoenen aan om de mooie plekjes van Schagen te bekijken. Er wordt een aangenaam maar stevig tempo
aangehouden. Belangstellenden zijn vanaf half twee welkom in De Groene Schakel, Mauvestraat in Schagen. Na de koffie /thee gaat de groep een half uur later frisse lucht happen. Doet & Ontmoet is ook Wonen Plus Welzijn.