Arecont Vision(R) toont MegaView(R) 2 IP-megapixelcameras in bulletstijl met nieuwe kenmerken en functionaliteiten op Intersec

Arecont Vision ^(R) toont MegaView ^(R) 2 IP-megapixelcamera's in bulletstijl met nieuwe kenmerken en functionaliteiten op Intersec

Nu ONVIF-conform, met STELLAR(TM)-technologie voor opnamen bij weinig licht en ingebouwde opslagcapaciteit

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten - (Business Wire)

Arecont Vision ^(R), toonaangevend bedrijf op het gebied van IP-megapixelcameratechnologie, heeft een aantal belangrijke kenmerken toegevoegd aan de populaire MegaView^(R) 2 megapixelcamera's in bullletstijl voor dag- en nachtopnamen van het bedrijf. MegaView 2 (Photo: Business Wire)

MegaView 2 (Photo: Business Wire)

Tot de nieuwe kenmerken van de MegaView^(R) 2 IP-bulletcamera die voor het eerst wordt gepresenteerd tijdens de Intersec 2015 behoren de baanbrekende STELLAR(TM) (Spatio TEmporal Low Light ARchitecture) voor opnamen bij weinig licht, optionele ingebouwde opslagcapaciteit, CorridorView(TM) en non-integer schaalaanpassing.

De MegaView^(R) 2 IP-bulletcamera is voorzien van de STELLAR(TM)(TM) Low Light Technology voor opnamen bij weinig licht en zorgt voor minder bewegingsonscherpte, ruis en opslag. De technologie verhoogt het contrast en produceert kleurenweergave als het bijna donker is op 1,2 MP-modellen. Door het uitstekende vermogen van de camera om voorwerpen in detail vast te leggen in extreme lichtomstandigheden is deze camera ideaal voor veel toepassingen met maar weinig licht.

Om het risico van verlies te verlagen als belangrijke gegevens door korte netwerkstoringen verloren gaan, en om een te zware belasting van het netwerk en hoge opslagkosten te vermijden, is de MegaView^(R) 2 IP-bulletcamera voorzien van een lokale opslagmogelijkheid, en ondersteunt SD-/SDHC-kaarten tot 32 GB.

De CorridorView(TM)(TM)(TM)-functie zorgt ervoor dat het beeld van de camera 90 graden kan worden gedraaid, zodat minder overbodige gegevens worden vastgelegd. Dit is erg nuttig bij smalle gangen, waar vaak pixels worden verspild door het vastleggen van de muren er omheen.

Het verlagen van de gebruikte bandbreedte en opslagkosten, waar mogelijk, is een toegevoegde waarde voor elk netwerk. De MegaView^(R) 2 IP-bulletcamera maakt gebruik van 'non-integer scaling' waardoor het mogelijk wordt beelden te verkleinen tot verschillende resoluties, en wel tot 128x96. Met dit flexibele kenmerk kunnen gebruikers de gebruikte bandbreedte en opslagkosten verlagen, en zo de camera aanpassen aan hun specifieke behoeften.

MegaView^(R) 2 IP-bulletcamera's zijn voorzien van de True Wide Dynamic Range-technologie (WDR) van Arecont Vision die zorgt voor een dynamisch bereik tot 100dB bij volledige resolutie, zonder de framesnelheid te verlagen (1080p- en 3 MP-modellen). Door korte en lange belichtingstijden in hetzelfde kijkveld te combineren, zorgt WDR voor een optimale detailweergave in lichte en donkere delen van het beeld. De WDR-functie van Arecont Vision^(R)-camera's zorgt voor een verbetering van het dynamisch bereik tot 50dB (300 x) in vergelijking met conventionele megapixelcamera's.

"Arecont Vision^(R) stelt voortdurend nieuwe normen op het gebied van megapixelprestaties om te kunnen beantwoorden aan de veranderende behoeften van onze klanten," aldus Raul Calderon, Senior Vice President van Arecont Vision^(R). "We blijven werken aan nieuwe innovatieve producten voor megapixel beeldopname, maar we gaan ook door met het verbeteren van de bestaande toonaangevende producten als onze MegaView^(R) 2 Day/Night-megapixelcamera's door toevoeging van voorzieningen als STELLAR(TM)(TM) die de prestaties en het dekkingsbereik verder verbeteren."

Tot de nieuwe voorzieningen die te vinden zijn op MegaView^(R) -bulletcamera's behoren: p-irislenzen voor scherpstellen/zoomen op afstand, geintegreerde infrarode verlichting, opties voor groothoek- en teleopnamen, H.264 (MPEG-4 deel 10)/MJPEG encoders, privacymaskering, uitgebreide bewegingsdetectie met 1024 verschillende bewegingsdetectiezones, 'pixelbinning' voor verhoogde lichtgevoeligheid (3 MP, 5 MP en 10 MP-modellen), behuizing met IP66-milieuklassificering voor gebruik in barre omgevingen, flexibel knippen voor beeldformaataanpassing, en de mogelijheid te kiezen voor PoE (Power over Ethernet) of externe voeding. MegaView^(R) 2-telefotocamera's zijn verkrijgbaar met geintegreerde langeafstands infrarode lampen in resoluties van 1080p, 3 MP, 5 MP en 10 MP.

De nieuwe camera's zijn naadloos te integreren in een breed scala van providers van andere fabrikanten, omdat ze PSIA- en ONVIF-conform zijn.

Harco Group, Norbain en Systematrix/PXLines zullen Arecont Vision^(R) -camera's laten zien op hun stands tijdens Intersec. VMS-partners Aimetis, AxxonSoft, Genetec en Milestone Systems zullen ook met Arecont Vision^(R) -camera's op de tentoonstelling aanwezig zijn.

OVER ARECONT VISION(R) ^(R)

Arecont Vision^(R) is de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige megapixel-IP-camera's. De producten van Arecont Vision^(R) worden gemaakt in de VS en zijn voorzien van goedkope architecturen voor parallel image processing als MegaVideo^(R) en SurroundVideo^(R), waardoor ze zich duidelijk onderscheiden van traditionele designs voor analoge en netwerkcamera's. All-in-one-producten als de MegaDome^(R), MegaView^(R), MegaBall^(R), MicroDome^(R) en de D4F/D4S/D4SO-serie bieden installateurvriendelijke oplossingen. STELLAR(TM)(TM)-technologie (Spatio TEmporal Low, Light ARchitecture) zorgt voor sterk verbeterde prestaties bij weinig licht, en de True WDR-functionaliteit (Wide Dynamic Range) en afstandsfocus/zoomcapaciteiten verhogen elk op hun beurt de veelzijdigheid van de camera. Compacte JPEG- en H.264-camera's zijn verkrijgbaar voor toepassingen met minder hoge kosten. Deze innovatieve technologieen stellen Arecont Vision^(R) in staat digitale video met meerdere megapixels te leveren tegen de prijs van een VGA IP-camera.

XXX

OPMERKING VOOR DE REDACTEUR: elektronische bestanden en foto's zijn verkrijgbaar op verzoek door een e-mail te sturen naar Vicki Hoffman van in|fusion advertising op vhoffman@ifadvertising.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Photos/Multimedia Gallery Available: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150119005804/nl/

in|fusion

Vicki Hoffman, 203-252-2173

vhoffman@ifadvertising.com

ifadvertising.com

Zie het origineel.