Verzekering.nl veilige haven voor verdwaalde consument

Den Haag, 20 januari 2015 - Www.verzekering.nl is een nieuw initiatief met de ambitie om het grootste en meest betrouwbare online verzekeringsplatform van Nederland te worden. Consumenten kunnen op deze website terecht voor een volledig onafhankelijke vergelijking van particuliere verzekeringen. De resultaten van de vergelijkingsmodules worden namelijk niet beinvloed door belanghebbende partijen.

Het team van Verzekering.nl kan zich heel goed voorstellen dat consumenten momenteel het overzicht en soms ook het vertrouwen verliezen in de wereld van online verzekeringen. Er zijn veel vergelijkingssites die niet geheel onafhankelijk zijn of zelfs eigendom zijn van een bepaalde verzekeraar. Dit geeft consumenten het gevoel dat zij nergens meer terecht kunnen voor een degelijk advies. Maar daar komt verandering in. Door verzekeringen te vergelijken met behulp van de vergelijkingsmodules van Verzekering.nl zijn consumenten altijd verzekerd van een objectieve en onafhankelijke vergelijking. Aan de hand van specifieke wensen van de klant komen de best passende en meest voordelige producten tevoorschijn waarna deze eenvoudig online zijn af te sluiten.

Het doel van Verzekering.nl is dat consumenten een goed advies en de best passende producten aangeboden krijgen. Daarnaast zullen zij in de meeste gevallen ook nog eens kunnen besparen op de premie. Via Verzekering.nl zijn consumenten goed verzekerd tegen een eerlijke premie. Dat is waar de medewerkers van Verzekering.nl naar streven.

Consumenten kunnen vanaf vandaag hun auto- en zorgverzekeringen met elkaar vergelijken en direct afsluiten. Op korte termijn wordt het aanbod verder uitgebreid met vergelijkingsmodules voor reis-, inboedel-, opstal- en rechtsbijstandsverzekeringen.