Vragen over afval voortaan naar ROVA


Wat mag ik in welke container weggooien? Waar kan ik mijn grof huishoudelijk afval aanbieden? Wanneer wordt mijn gft-container geleegd? Per 1 februari 2015 kunt u met al uw vragen over de afvalinzameling terecht bij ROVA.

ROVA heeft niet alleen de afvalinzameling in de gemeente Bunschoten overgenomen, maar per 1 februari ook de dienstverlening.

Het ROVA klantcontactcentrum staat voor u klaar
De 12 medewerkers van het klantcontactcentrum van ROVA in Zwolle beantwoorden dagelijks de `afvalvragen' van de inwoners van 21 gemeenten.

Cooerdinator Henrike Klootwijk vertelt: "We krijgen dagelijks zo'n 1.000 vragen binnen via telefoon, mail en sociale media. Het grootste deel van de vragen kunnen we meteen beantwoorden en anders weten we binnen ROVA en de gemeente de weg om snel de juiste informatie te kunnen krijgen. De
inwoners van Bunschoten kunnen nu met alle vragen en opmerkingen over de afvalinzameling bij ROVA terecht. We doen onze uiterste best om de inwoners zo goed mogelijk te helpen."

Hoe kunt u ROVA bereiken?
Op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur kunt u bellen met telefoonnummer (038) 427 37 77. Ook kunt u een e-mail sturen naar klantenservice@rova.nl. Het is ook mogelijk om een vraag te stellen via Twitter: @rova. Op de website www.rova.nl/bunschoten staat alles over de afvalinzameling op een
rijtje.