UM Star Lectures

UM Star Lectures

22 januari 2015

Trots presenteert het Alumni Office de UM Star Lectures. Een nieuwe traditie om samen met onze afgestudeerden de verjaardag van de universiteit te vieren. Ter ere van dit feest, reizen op 22 januari 12 UM professoren naar 12 verschillende steden in Nederland, Duitsland, Belgie en Engeland. Zij verzorgen simultaan een lezing over spraakmakende thema's binnen hun vakgebied, dat bovendien past bij het profiel van de meeste alumni die in die regio werkzaam of woonachtig zijn. Van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid zijn er twee hoogleraren die een lezing verzorgen, te weten:

Den Haag: Prof.mr. Aalt-Willem Heringa, 'De veranderende 200 jarige constitutie: 2 jaar Rutte 2' Brussel: Prof.mr. Anselm Kamperman Sanders, 'Bridging the Valley of Death - European Innovation and Public-Private Partnerships' Via de alumniwebsite lees je meer over de inhoud van de lezingen. Hiernaast ontdek je welke andere hoogleraren de UM nog zullen vertegenwoordigen en op welke locatie.

De Universiteit Maastricht wil haar alumni de mogelijkheid bieden zich levenslang verbonden te blijven voelen met hun universiteit, hun opleiders, mede - alumni, studenten, de stad Maastricht en de regio. We hopen studenten ervan te doordringen dat de UM er ook is na hun afstuderen, een kwalitatief hoogwaardig internationaal netwerk, lifelong learning, vriendschappen en nostalgie. In dit kader zouden wij het op prijs stellen dat je je netwerk informeert over bovenstaand initiatief. Ben je zelf alumnus, dan hopen wij je te mogen verwelkomen voor een van onze "stars".