Procesverbetering met de snelst groeiende web gebaseerde BPM tool


Samen werken aan procesverbetering met de innovatieve Signavio Process Editor.

Rijswijk, 20150127 -- Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om de kracht en flexibiliteit van Business Process Management aan te wenden om succesvol te worden en te blijven. Signavio is de leverancier van de snelst groeiende web gebaseerde oplossing voor het modelleren, analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. De oplossing is geheel gebaseerd op de industrie standaarden zoals BPMN 2.0. Signavio is nu ook in Nederland vertegenwoordigd dankzij het partnership met Intermedio Information Technology uit Rijswijk.

Signavio Process Editor

De Signavio Process Editor is geschikt voor professioneel procesontwerp, proces analyse en simulatie, als ook voor kostenberekeningen en risicomanagement. Deze web gebaseerde (SaaS) BPM oplossing zit vol technische innovaties: van de mogelijkheid om de richtlijnen voor modelleren aan te passen tot eenvoudige integratie van EA (Enterprise Architecture). De software is specifiek ontwikkeld voor het projectmatig werken aan procesverbetering.

De Signavio Process Editor is geschikt voor iedereen die zich bezig houdt met business process design en analyse, zowel beginners als experts. De gebruikers profiteren van makkelijk te gebruiken functionaliteiten zoals de simulatie module, Signavio QuickModel en een iOS App. De toepassing onderscheidt zich van de concurrentie, omdat de software als SaaS oplossing via de browser wordt aangeboden. Toch bevat de Signavio Process Editor zeer geavanceerde functies zoals een geïntegreerde documenten bibliotheek en de mogelijkheden om kosten van een proces te berekenen en de modelleringsrichtlijnen aan te passen.

Process Editor versies

Signavio Process Editor is beschikbaar in twee versies: web gebaseerd (SaaS) en on-premise. De web gebaseerde versie is vooral geschikt voor ondernemingen die onderhoud en support van software zoveel mogelijk wil uitbesteden en zich volledig wil focussen op de eigen bedrijfsvoering.

De on-premise versie is geschikt voor organisaties die hun eigen IT-beheer ingericht hebben en bedrijfsgegevens zoveel mogelijk binnen de eigen muren willen houden.

Als Signavio partner in Nederland verzorgt Intermedio ondersteuning bij licentie verwerving, advies bij implementatie en opleidingen voor het gebruik van de toepassing. Samen helpen Signavio en Intermedio organisaties meer grip te krijgen op hun bedrijfsvoering.

Voor meer informatie: Intermedio Information Technology, http://intermedio.eu, telefoon 070-3361802.