Klikmaasgouw.nl voor vrijwilligers en organisaties (27-01-2015)


Mensen, die in een zorgcentrum een leuke activiteit verzorgen, die personen met een beperking vervoeren of leden van een harmoniebestuur: onmisbare vrijwilligers voor onze gemeenschap.

Voor de vrijwilliger

Vrijwilligerswerk is zinvol, omdat je "iets" kunt betekenen voor iemand. Het geeft vaak een gevoel van saamhorigheid en acceptatie. Mensen, die naast hun werk, of tijdens pensioen of werkloosheid een tijdsbesteding zoeken, kunnen vrijwilligerswerk, dat bij hun past, gaan doen. Op
www.klikmaasgouw.nl kun je je aanmelden als vrijwilliger en zoeken in de vacaturebank naar een geschikte plek.

Voor de organisatie

Organisaties en verenigingen, die ondersteuning van vrijwilligers nodig hebben, kunnen zich eveneens aanmelden op www.klikmaasgouw.nl . U kunt online inschrijven en ontvangt na activering een wachtwoord, waarmee u kunt ingloggen om vacature(s) en/of een project voor vrijwilligers op de site te
plaatsen.

De vacaturebank

Het Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt zowel vrijwilligers aan een geschikte vrijwilligersplek als organisaties met het vervullen van vacatures door middel van de website www.klikmaasgouw.nl. Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos. Klikmaasgouw.nl is ook op Facebook te vinden.

Vacature van de week: Begeleider (ster) Peuterspeelzaal

Voor de peuterspeelzaal bij Basisschool Martinus te Beegden zoeken wij een vrijwilliger voor het meehelpen met knutselwerk, spelletjes, en verzorgende taken, zoals toiletgang, luiers verschonen, eten.

* Gevoel voor kinderen van leeftijdscategorie 2-4 jaar
* Geldig VOG (Verklaring omtrent Gedrag) is vereist
* Werktijden: drie dagen per week, ma-wo-do van 08.00-12.30 uur voor de rest van het schooljaar


Contact: Ron van Mierlo / Vivian Fonteijn, telefoon 0475-571312

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw
Bezoekadres:Gemeentehuis, Markt 36 Maasbracht
Telefoon: 0475-852500, spreekuur: dinsdag van 10.00-12.00 uur
E-mail: info@klikmaasgouw.nl, Website: www.klikmaasgouw.nl