Herijking gemeentelijke monumentenlijst


Herijking gemeentelijke monumentenlijst

Onlangs is het project "herijking van de gemeentelijke monumentenlijst" gestart. Dit betekent dat voor alle 126 panden/objecten die in 1999 zijn aangewezen als gemeentelijk monument opnieuw wordt bekeken of ze als monument op deze lijst blijven staan. Ook wordt de `jonge' bouwkunst
geinventariseerd en enkele `vergeten' panden bekeken. De gemeente heeft voor de begeleiding van het project het adviesbureau MSP te Gouda in de persoon van de heer D. Visse ingeschakeld.

Informatieavond

Op woensdag 4 februari 2015, aanvang 19.30 uur, organiseren wij een informatieavond voor de eigenaren van een gemeentelijk monument waarbij zij nader worden geinformeerd over het project. Half december hebben alle eigenaren een uitnodiging hiervoor ontvangen.
Hebt u zich nog niet aangemeld, dan kunt u tot 2 februari nog doorgeven dat u aanwezig bent, via het mailadres: c.voet@halderberge.nl. De informatieavond vindt plaats in het gemeentehuis, Parklaan 15 in Oudenbosch.

Contactpersonen

Mocht u hier nog vragen over hebben, dan kunt u deze stellen aan mevrouw C. Voet-Nuiten of de heer D. Visse via het telefoonnummer 140165 of via de mailadressen c.voet@halderberge.nl en/of d.visse@halderberge.nl.