Getuigen van slome poging overval gezocht


Laatste update: 27-01-2015 | 09:12

Amstelveen - Op maandagavond 26 januari heeft een man een zonnestudio geprobeerd te overvallen. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 18.50 uur probeerde een man een zonnestudio aan de Marthahoeve te overvallen. Hij liep op een slome manier de zaak binnen, bedreigde een medewerker met een mes, maar ging er uiteindelijk op dezelfde slome manier zonder buit vandoor. Meerdere politie-eenheden zochten in de omgeving naar de
overvaller. Ook schakelde de politiemeldkamer Burgernet in bij de zoektocht naar de dader. De man is niet meer gevonden.

Signalement

De overvaller is een donkergetinte man van ongeveer 20 tot 25 jaar en 1.70 meter lang. Hij heeft halflang donker golvend en vettig haar en keek lodderig uit zijn ogen. Hij droeg donkere kleding, waaronder een fleecetrui tot over zijn knieen.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van de poging overval. Mensen met meer informatie over deze zaak, bijvoorbeeld informatie over de dader of zijn vluchtroute, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.