Inloopavond omgeving Hoorn/Zwaag - 4 februari 2015


27 januari 2015 - Nieuwsartikel

In opdracht van de provincie werkt Heijmans tot eind 2017 aan de realisatie van de N23 Westfrisiaweg. Op een aantal punten langs het trace is het bouwbedrijf al aan het werk en op korte termijn start op verschillende locaties langs de N302 Westfrisiaweg (vanaf de aansluiting op de A7 bij
Hoorn-Noord tot aan de Rijweg in Zwaag) een aantal nieuwe werkzaamheden.

Op woensdag 4 februari 2015 organiseren provincie Noord-Holland en Heijmans daarom van 19:00 tot 21:00 uur een informatieavond in Zwaag (projectbureau N23 Westfrisiaweg, Keern 231A). Tijdens deze avond geven we graag nadere toelichting op de werkzaamheden en de plannen voor de komende tijd.
Vertegenwoordigers van Heijmans en de provincie zijn aanwezig om antwoord te geven op vragen over planning (voor zover bekend), het ontwerp (voor zover gereed), de toekomstige situatie, de tijdelijke situatie en de werkzaamheden die op korte termijn plaatsvinden.

Meer informatie?

Heeft u intussen vragen, dan kunt u contact opnemen met het Servicepunt Wegen en Vaarwegen van de provincie Noord-Holland op telefoonnummer 0800-0200600 (gratis), of via e-mail op infobu@noord-holland.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel