Inloopavond reconstructie Rode Beek op 7 oktober 2014


Op dinsdag 7 oktober 2014 vindt een inloopavond plaats over het project `Reconstructie Rode Beek'.

Tijdens deze bijeenkomst krijgen geinteresseerden uitleg over de werkzaamheden in Brunssum-Oost, onder meer op de mijnsteenberg Hendrik, in het Schutterspark, en op de Ganzepool. De avond, die plaatsvindt in het Schuttershuuske in het Schutterspark, duurt van 16 tot 19 uur. Iedereen is welkom.



In Brunssum-Oost wordt de Rode Beek opengelegd. Het gaat om het gedeelte dat onder de mijnsteenberg Hendrik loopt. Het project moet gaan zorgen voor een natuurlijke corridor in het landschap die de natuurgebieden Brunssummerheide, Schutterspark, Schinveldse Bossen en Teverenerheide met elkaar
verbindt.

Voor dit project vinden in 2014 en 2015 tal van grootschalige werkzaamheden plaats op de mijnsteenberg, het Schutterspark, de Ganzepool en het Terca-terrein (Rembrandtstraat).

Inloopavond

Op dinsdag 7 oktober is iedereen van harte welkom om kennis te komen maken met het project. Tijdens deze inloopavond geven projectmedewerkers een toelichting op de diverse projectwerkzaamheden en beantwoorden vragen.

Het is een vrije inloopavond. Geinteresseerden kunnen 16 en 19 uur op elk gewenst moment binnenlopen. De locatie is het Schuttershuuske in het Schutterspark, Heidestraat 20.



In het project `Ontkluizing Rode Beek' werken de Provincie Limburg, Waterschap Roer en Overmaas en de gemeente Brunssum samen.



Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/rodebeek.