Na Carnaval: Rabobank verhuist naar tijdelijke locatie Vlaar


De Millse Rabobank verhuist op 18 februari, woensdag na Carnaval, naar locatie Vlaar (hoek Oranjeboomstraat/Hoogstraat). Afgelopen maandag werd gestart met de eerste voorbereidende werkzaamheden voor de tijdelijke locatie.

Het huidige Rabobankgebouw wordt gesloopt en het bankgebouw wordt op een andere locatie aan de Markt, opnieuw gebouwd als onderdeel van het Centrumplan Mill. Omdat de noodzaak voor een tijdelijke locatie voorzien was, is al medio 2014 vergunning verleend voor de bouw van de tijdelijke bank op
de locatie Vlaar. De komende weken zullen de units worden geplaatst en worden ingericht. Ook zullen allerlei dataverbindingen( denk maar eens aan de geldautomaten) van het huidige bankgebouw naar de tijdelijke locatie gelegd worden. Deze activiteiten kunnen voor enige overlast zorgen.

Parkeren

Door de komst van de tijdelijke Rabobank verdwijnt een deel van de parkeergelegenheid op locatie Vlaar. Langparkeerders kunnen hun voertuig parkeren op het braakliggende terrein aan de Oranjeboomstraat. Daar is nog voldoende ruimte beschikbaar.