NJK toegewezen aan Tafeltennis Nijmegen


De organisatie van de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen voor A- en B-spelers (9 & 10 mei 2015) komt in handen van TT Nijmegen.

Robbert Stolwijk, cooerdinator wedstrijdzaken bij de NTTB, licht toe: "Het NJK is een van de grootste jeugdevenementen en bovendien een pittige klus qua organisatie. Dat hebben de afgelopen edities wel aangetoond. De organisatie in Nijmegen bewijst al vele jaren met haar zeer succesvolle
Jeugdranglijsttoernooi een dergelijke uitdaging goed aan te kunnen. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat zij het toernooi naar het gewenste niveau kunnen brengen."

Vanuit Nijmegen wordt dit bevestigd: "Tafeltennis Nijmegen is blij met het feit dat de NJK door de NTTB aan onze vereniging is toegewezen en gaat ervoor zorgen dat de editie van 2015 en die van de jaren erna een zeer succesvol evenement zal zijn."

Op zaterdag 9 mei 2015 komen de spelers en speelsters met een B-licentie in actie en een dag later is het de beurt aan de A-jeugd. Plaats van handeling is de Jan Massinkhal, die we reeds kennen van het jaarlijkse Jeugdranglijsttoernooi in februari.

NTTB/RS