BrabantStad-dinsdag 27 januari 2015 (Helmond)

Gepubliceerd op maandag 05 januari 2015 10:21

BrabantStad organiseert 4 maal per jaar een BrabantStad-dinsdag. Hierbij ontmoeten de colleges van B&W en het college van GS elkaar en worden bestuurlijke vraagstukken met elkaar verbonden. Op 27 januari zal de eerste BrabantStad-dinsdag van 2015 plaatsvinden. Ditmaal in de Automotive Campus te Helmond.

In de ochtend zal mevrouw Elly Blanksma, burgemeester Helmond, de aanwezigen van harte welkom heten. Aansluitend gaan de BrabantStad-partners in overleg rondom het ruimtelijke, economische en sociale domein. In deze overleggen worden vraagstukken vanuit verschillende vakgebieden belicht.

Inspiratie uit ondernemerschap

Het tweede deel van de ochtend staat de betrokkenheid van ondernemers bij de opgaven van BrabantStad op het programma. Onder leiding van wethouder Yvonne van Mierlo komen er twee casussen aan de orde: 1. Joelle van den Broek (DITCM) : Smart Mobility

2. Jan van Meijl (VDL Bus & Coach) : Innovatieve aanbestedingen OV / VergroenenHet tweede gedeelte van de ochtend stond in het teken van inspiratie vanuit het onderwijs.

Presentaties

Na afloop van de BrabantStad-dinsdag kunt u de presentaties hieronder vinden.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met het programmabureau BrabantStad, telefoon (073) 680 83 10 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.