Abris Capital Partners selecteert iLEVEL voor portefeuillebewaking

Abris Capital Partners selecteert iLEVEL voor portefeuillebewaking

iLEVEL zet snelle Europese groei voort met eerste Oost-Europese client

NEW YORK - (Business Wire)

iLEVEL, leverancier van cloudsoftware voor de particuliere kapitaalmarkt, heeft vandaag bekendgemaakt dat Abris Capital Partners heeft gekozen voor het iLEVEL Private Capital Data Platform voor het volgen en analyseren van de porfeuilleprestaties. Abris Capital Partners is een vooraanstaande, onafhankelijke private equity-fondsbeheerder gericht op activiteiten in de middenmarkt in de voornaamste landen van Midden- en Oost-Europa. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Polen.

"Wij hebben bij Abris aan de hand van een officieel RPF-proces een diepgaand onderzoek uitgevoerd van vooraanstaande bedrijven die producten voor de portefeuillebewaking aanbieden en zijn tot de conclusie gekomen dat iLEVEL ruimschoots aan onze verwachtingen voldeed, zowel wat betreft technologie als klantenbeleving," aldus Stephen Richmond, CFO van Abris Capital Partners. "iLEVEL zal niet alleen ons proces efficienter laten verlopen, maar beschikt ook over krachtige hulpmiddelen voor het beheren van de investeringen in de vele munteenheden die wij in onze portfolio hebben."

iLEVEL stelt particuliere kapitaalbeheerders in staat hun prestatiegegevens beter te beheren op basis van een enkele waarheidsgetrouwe bron die kan worden ingezet voor investeringen, fondsenwerving en rapportering. Deze gegevens zijn beschikbaar in een uniek centraal register dat in real time wordt bijgehouden en waar toegang toe wordt verschaft via internet, een iPad, of door middel van een bestaand excelformulier. iLEVEL volgt de gegevens van de portefeuilleonderneming samen met de investeringsprestaties, en levert een cross-portfolio analyse, zodat een diepgaand inzicht wordt verkregen over fondsen, grondiger dan elk ander product op de markt dit doet. Op deze manier kan het investeringsteam snel en oordeelkundig beslissen, en beschikken beleggers over betere en meer betrouwbare gegevens.

"iLEVEL blijft snel groeien in Europa, met een groei van het klantenbestand van 550% tussen 2013 en 2014. Grote en kleine ondernemingen op allerlei locaties zijn zich ervan bewust dat iLEVEL een revolutie kan teweegbrengen in de wijze waarop zij hun gegevens organiseren en gebruiken," aldus Melissa Ferraz, Vice President van Client Development. "Wij zijn zeer verheugd dat Abris deel gaat uitmaken van de iLEVEL-gemeenschap."

Het aantal firma's op iLEVEL is in het afgelopen jaar verdubbeld. Hiertoe behoren alternatieve beleggingsondernemingen van verschillende grootte die allerlei uiteenlopende beleggingsstrategieen hanteren, waaronder private equity, vastgoed, krediet en risicokapitaal. Toonaangevende commanditaire vennootschappen en dakfondsen maken steeds meer gebruik van iLevel. Meer dan 5.500 iLEVEL-klanten wereldwijd volgen meer dan een miljard datapunten van 11.500 verschillende portfoliobedrijven.

Over Abris Capital Partners

Abris Capital Partners is een vooraanstaande, onafhankelijke private equity fondsbeheerder die zich richt op activiteiten in de middenmarkt in de voornaamste landen van Midden- en Oost-Europa. De oprichting van Abris in 2006 was gebaseerd op de overtuiging van de eigenaars dat de MOE-economieen, dankzij de maturiteitsgroei, een ongekende ontwikkelingsperiode zouden kennen wat betreft van het aantal en de kwaliteit van de middenmarktbedrijven in de regio.

Over iLEVEL

iLEVEL biedt een toonaangevend Private Capital Data Platform in de cloud dat fondsbeheerders en beleggers in staat stelt om informatie te controleren en bruikbare inzichten te verkrijgen door verzameling van gegevens, analyse van investeringen en prestatierapportage naar een geheel nieuw niveau te tillen. tot de beleggers in iLEVEL behoren Blackstone (NYSE: BX), The Carlyle Group (NASDAQ: CG), Duff & Phelps, Hamilton Lane, Swift River Investments en Egis Capital Partners. Ga voor meer informatie naar www.ilevelsolutions.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

iLEVEL

Michael Sala, +1-646-746-1073

VP, Client Development

msala@ilevelsolutions.com

Zie het origineel.