Donderdag in `Bureau Rijnmond'


Laatste update: 28-01-2015 | 12:29

Rotterdam - In Bureau Rijnmond tonen politie en justitie beelden van misdrijven in de hoop getuigen te vinden. In de vierde aflevering van Bureau Rijnmond worden opnieuw verschillende zaken onder de aandacht gebracht , waarin de politie om informatie vraagt van de kijker.

In Vlaardingen werd in november vorig jaar een 88-jarige vrouw bestolen en werd er met haar pinpas geld opgenomen. Vorige week werd deze zaak ook in de uitzending belicht, maar deze week geeft de dochter van het slachtoffer een interview en verteld over de impact van een dergelijk gebeuren.



De politie onderzoekt de gewelddadige dood van de 58-jarige Colombiaan Dagoberto Gil Rodriguez. De politie is nog steeds op zoek naar de (mogelijke) schutter en toont een compositietekening..



In de Verlengde Motorstraat in Rotterdam werd op zaterdag 1 februari 2014 een 60-jarige vrouw beroofd van haar tas. De dader ging er op de fiets vandoor.



In Oosterhout werd op 21 augustus van het vorig jaar een juwelier overvallen. Auto's die bij de overval zijn gebruikt bleken te zijn gestolen in Poortugaal en Barendrecht. Een van de auto's werd uitgebrand aangetroffen in Ridderkerk.



Tot slot vraagt de politie aandacht voor een poging doodslag in Capelle aan den IJssel. Het slachtoffer werd geschopt, geslagen en op het metrospoor gegooid.

Ook worden er resultaten bekendgemaakt van de uitzending van 22 januari jl.

Bureau Rijnmond is rond half zes te zien op TV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.