Besluitenlijst college van b. en w. 26 januari 2015


Besluitenlijst college van b. en w. 26 januari 2015

28 januari 2015

Verbouwing brandweerkazerne Dorst

Burgemeester en wethouder zijn akkoord met het verbouwingsvoorstel van de brandweerpost te Dorst. Er wordt een bedrag van EUR 280.000 uit de bestemmingsreserve 2013 beschikbaar gesteld om de garage uit te breiden en de leegstaande ruimte van het naastliggende jongerencentrum Kaszah om te
bouwen tot kleedruimte en instructielokaal voor de brandweer.



Verder heeft het college:

* in een gesprek met een directielid van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten informatie uitgewisseld over het verloop van de drie transities en over de ontwikkelingen van de gemeentefinancien.
* de terugblik 2014 en het uitvoeringsprogramma vergunningverlening, toezicht en handhaving Fysieke Leefomgeving vastgesteld. De raad wordt hiervan per brief op de hoogte gesteld.
* de locaties van de stembureaus voor de Provinciale Staten- en Waterschaps-verkiezingen vastgesteld en de leden van de stembureau's benoemd.
* kennis genomen van de kwartaalrapportage (derde kwartaal 2014) van Wava/GO. De gemeenteraad wordt per brief op de hoogte gesteld.
* kennis genomen van de branche-indeling voor de woensdagmarkt op Zuiderhout en de zaterdagmarkt op de Markt/Basiliekstraat.