Wooneiland Alblasserwerf krijgt 40 nieuwe woningen


VolkerWessels Vastgoed en AM hebben een overeenkomst getekend met woningcorporatie Woonkracht10 om veertig woningen te realiseren. Het gaat om grondgebonden woningen inclusief parkeerplaats in het project Alblasserwerf te Alblasserdam.

Alblasserwerf1

Alblasserwerf

De naam Alblasserwerf herinnert aan het industriele verleden van het gebied. Vroeger lag aan de rivier de Noord een scheepswerf, direct naast de monding van de rivier De Alblas. In het plan zijn de historische elementen en moderne woonvoorzieningen in goede harmonie bijeen gebracht. Er is veel
aandacht besteed aan het oorspronkelijke karakter van het gebied. Zo zijn onder meer de oude kades hersteld en zijn de scheepshellingen gedeeltelijk behouden gebleven.

Alblasserwerf2

Start bouw

Het totale gebied dat wordt ontwikkeld omvat circa 400 woningen en appartementen. De bouw is in handen van VolkerWessels onderneming Kroon & De Koning en start medio april 2015. De woningen worden nog dit jaar, gereed voor de verhuur, opgeleverd.

Gerelateerde items:

Gerelateerde bedrijven

Alle bedrijven>>

VolkerWessels Vastgoed bv

Bekijk bedrijf>>

Kroon & De Koning bv

Bekijk bedrijf>>

Nieuwsoverzicht

* Contact

* VolkerWessels - concernkantoor
>> Plan uw route Podium 9
>> Route in PDF 3826 PA Amersfoort
T +31 88 186 6186
F +31 88 186 6187

* Voor vragen en opmerkingen>> Contact opnemen
* Andere VolkerWessels bedrijven>> Contactgegevens

*

Vacatures

* Hoofd Communicatie
* Hoofd Bedrijfsbureau
* Calculator

News alerts

_____________________
Vul een geldig e-mailadres in
Aanmelden

* Service

* >> Disclaimer
* >> Sitemap

Volg ons

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.
Deze site maakt gebruik van de mogelijkheden van JavaScript en/of cookies. Uw browser ondersteunt geen cookies en/of JavaScript of deze zijn uitgeschakeld. Hierdoor zult u bepaalde onderdelen van de site niet kunnen gebruiken.