Sport bij RTV Oost 31 januari en 1 februari


donderdag 29 januari 2015 | 14:00 Laatst bijgewerkt: 29-1-2015 | 14:00

Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport met veel aandacht voor voetbal, basketbal en boksen.

In Sport op Zaterdag om 21.35 uur ruim aandacht voor onze Overijsselse topklassers HHC Hardenberg en SC Genemuiden. HHC speelt huis tegen Excelsior en Genemuiden speelt een uitwedstrijd tegen Scheveningen. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.

In Sport op Zondag om 21.35 uur een verslag van het duel tussen de Koninklijke HFC tegen HSC'21 uit Haaksbergen. Verder aandacht voor de titelkansen van Landstede Basketbal en we gaan langs bij kickbokser Peter Aerts. De drievoudig wereldkampioen K1 is inmiddels met pensioen en bestiert een
eigen sportschool in Enschede. De Brabantse Tukker heeft zijn ervaringen uit zijn loopbaan opgetekend in zijn biografie: The Dutch Lumberjack. Aerts, die te boek staat als de beste kickbockser aller tijden, vertelt in Sport op Zondag vanuit de boksring over zijn succesvolle twintigjarige
carriere. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.

Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen. Daarnaast aandacht voor de Overijsselse eredivisieclubs. Zaterdag speelt Go Ahead Eagles om 19.45 uur een uitwedstrijd bij FC Groningen.

FC Twente ontvangt de spelers van Cambuur in de Grolsch Veste. De wedstrijd begint om 20.45 uur. PEC Zwolle neemt het zondag om 14.30 uur op in een uitwedstrijd tegen FC Utrecht en ook Heracles Almelo speelt uit tegen AZ. Deze wedstrijd begint om 16.45 uur.

De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport

RTV Oost Sport
RTV Oost Sport Foto: RTV Oost
verberg media