Uitnodiging Inloopcafe's LEADER


donderdag 29 januari 2015

* [IMG]

Het platteland laten bruisen, scoren met energie uit de regio en samen werken aan vernieuwende ideeen. Dat is kort gezegd 'LEADER', een Europees subsidieprogramma om het landelijk gebied vitaal te houden.

U bepaalt

Vanaf juni 2015 werken we in de regio Zuidoost-Drenthe met het LEADER-programma. Als bewoner/ondernemer geeft u dit programma zelf kleur. Tijdens een gebiedsbijeenkomst in november 2014 is in workshops over de kansen voor de regio gesproken. De Lokale Actie Groep (LAG) heeft met behulp van de
uitkomsten van de workshops en thema's een richting geformuleerd. We hebben geprobeerd om alles samen te brengen binnen een samenhangende strategie. Of dit is gelukt? Dat bepaalt u, als ondernemer en/of inwoner van de gemeente Coevorden zelf!

Meedenken over de strategie

We nodigen u daarom graag uit voor een van de kleinschalige LEADER-cafes. Tijdens de cafes is er volop gelegenheid om met elkaar, en met de LAG-leden, in gesprek te gaan. Om meer informatie op te halen, maar vooral ook om mee te denken over hoe de strategie nog beter kan worden. Op de
LEADER-pagina op www.burgerkrachtindrenthe.nl is de concept-strategie gepubliceerd.

Inloopcafe's

Inwoners en ondernemers van de gemeenten Aa en Hunze (veenkoloniale deel), Borger-Odoorn, Coevorden en het platteland van Emmen zijn van harte uitgenodigd voor een van onderstaande inloopcafe's:

* maandag 2 februari 19:30 uur Gemeentehuis Borger-Odoorn, Hoofdstraat 50 in Exloo
* dinsdag 3 februari 19:30 uur Gemeentehuis Emmen, Raadhuisplein 1 in Emmen (achterzijde)
* woensdag 4 februari 19:30 uur MFC "De Spil", Ceresstraat 4 in Gasselternijveen
* donderdag 5 februari 19:30 uur MFC "De Brink", Brink 1 in Sleen