Hoornvliesavond met de Hoornvlies Patienten Vereniging

Geplaatst op 6 januari 2015 door Hoornvlies Patienten Vereniging

Op 29 januari organiseert de Hoornvlies Patienten Vereniging samen met Het Oogziekenhuis Rotterdam een hoornvliesavond. Deze avond heeft tot doel om voorlichting te geven over behandelingen van verschillende hoornvliesaandoeningen. Tevens is een deel van de avond ingeruimd voor het ontmoeten van lotgenoten en het uitwisselen van ervaringen met elkaar. Ook het bestuur van de HPV zal aanwezig zijn.

De avond bestaat uit een inleiding van mw. L. Remeijer, oogarts binnen het corneateam van Het Oogziekenhuis Rotterdam. Zij zal ingaan op de verschillende behandelingen bij hoornvliesaandoeningen. Tevens zal zij aandacht besteden aan crosslinking, een onlangs goedgekeurde behandeling. Na haar inleiding is er gelegenheid tot stellen van vragen.

Na de pauze zullen we met elkaar een aantal zaken besteden die in het teken staan van het delen van ervaringen. De te bespreken thema's zullen gaan over uw ervaringen met oogzorg, de rol van de HPV en de opzet en evaluatie van de avond.

De avond begint om 19.00 uur (inloop vanaf 18.45) en duurt tot 21.30 uur (eventuele uitloop tot 22.00 uur) en vindt plaats in Het Oogziekenhuis in Rotterdam aan de Schiedamse Vest 180 in Rotterdam. De toegang in gratis.

Aanmelden

U kunt zich opgeven via het email adres info@oogvooru.nl, onder vermelding van Hoornvliesavond Rotterdam. Wilt u bij de inschrijving uw naam, adres en woonplaats opgeven. Indien gewenst kunt u een begeleider of een geintereseerde meenemen, wilt u dit opgeven bij de inschrijving.

In verband met de beperkte capaciteit van de vergaderzaal, verzoeken we u snel te reageren. Helaas geldt vol=vol.