Denk mee over de Warmoesstraat

12 januari 2015

Hoe ziet de toekomst van de Warmoesstraat er volgens u uit? Kom op donderdag 29 januari naar de bijeenkomst in het Bethanienklooster of geef uw mening via een (online) buurtpeiling.

* Toekomst

* Bijeenkomst 29 januari

Racende Fietsers, flanerende voetgangers, laad- en losverkeer en taxi's. In de gezellige, maar drukke Warmoesstraat kunnen de verschillende weggebruikers elkaar soms danig in de weg zitten. En de drukte is de laatste jaren alleen maar toegenomen, zo blijkt ook uit metingen. Behalve dat deze drukte leidt tot opstoppingen en soms zelf tot ongevallen, maakt het ook dat vooral het noordelijk deel van de Warmoesstraat (tussen Papenbrugsteeg en de Zeedijk) zich niet echt kan ontwikkelen tot verblijfstraat, met bijvoorbeeld terrassen.

Toekomst

Hoe ziet de toekomst van Warmoesstraat er volgens u uit? Blijft het een doorgaande fietsroute of wordt het een straat met terrasjes en horeca? En wat zijn de alternatieven? Wat voor bedrijvigheid en creativiteit passen bij deze straat en de aangrenzende stegen? Over al deze vragen wil stadsdeel Centrum in gesprek met bewoners, ondernemers en bezoekers van de straat.

Bijeenkomst 29 januari

Op donderdag 29 januari a.s. om 18:00 uur bent u van harte welkom in het Bethanienklooster aan de Barndesteeg 6. We horen tijdens deze avond graag uw ideeen over de toekomst van deze bijzondere straat. Als u niet in de gelegenheid bent aanwezig te zijn, kunt u de buurtpeiling op internet invullen.