Evenementenvergunning vanaf januari ook digitaal aan te vragen


29/01

Evenementenvergunning vanaf januari ook digitaal aan te vragen

Veel voordelen voor inwoners

De gemeenten Dinkelland en Tubbergen bieden vanaf januari 2015 de mogelijkheid om een evenementenvergunning via een digitaal formulier aan te vragen. Inwoners kunnen hiervoor terecht op www.dinkelland.nl of op www.tubbergen.nl. Door gebruik van Digid is een deel van de gegevens al ingevuld.

Voordelen
Burgers hoeven door in te loggen met hun Digid-code slechts de vragen te beantwoorden die van toepassing zijn. Hierdoor is men een stuk sneller klaar met het invullen van het formulier. Daarnaast is het via dit digitale formulier mogelijk om een evenement aan te vragen voor bijvoorbeeld een
stichting, een bedrijf of een vereniging. Tot slot hoeft er geen papier meer geprint te worden en hoeft het formulier niet meer per post verzonden te worden.

Uiteraard blijft het mogelijk om via de gemeentelijke website het formulier evenementenvergunning uit te printen, in te vullen en op te sturen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------