Denk met ons mee over uw omgeving


Openbare ruimte DordrechtDe gemeente wil in de toekomst anders omgaan met de openbare ruimte. Dat zijn de plekken in uw omgeving die de gemeente onderhoudt, zoals wegen, groen en verlichting.

Hebt u een mening over hoe de openbare ruimte wordt gebruikt of onderhouden? Dan willen we graag met u in gesprek. De gemeente nodigt u van harte uit voor een van de bijeenkomsten over toekomstige ontwikkelingen op het gebied van de openbare ruimte.

Ontwikkelingen
Tijdens de bijeenkomsten praten medewerkers van de sector Stadsbeheer graag met u over wat u belangrijk vindt in de openbare ruimte. Ook vertellen zij over de ontwikkelingen die zij zien en welke uitdagingen zij verwachten. De uitkomst van de gesprekken gebruiken we bij het verder nadenken
over hoe we in de toekomst slim kunnen omgaan met de openbare ruimte en de daarbij horende kosten van het onderhoud.

Waarom moet het anders?
De gemeente krijgt minder geld van het rijk. Tegelijkertijd krijgen we er meer taken bij. En Dordrecht wil ook blijven investeren in de kwaliteit van de stad. Kansen benutten en innovatief zijn. Daarbij willen we de kracht van de stad zo goed mogelijk benutten. We moeten op zoek naar een
nieuwe balans in de verhouding tussen gemeente, inwoners, ondernemers en samenwerkingspartners. Daarbij willen we uw belangen goed meenemen. U kent uw leefomgeving immers het beste. En wellicht hebt u ideeen hoe het slimmer kan, of goedkoper.

Aanmelden
Er zijn bijeenkomsten op de volgende data en plekken:

* Centrum: dinsdag 17 februari - Vergaderkamer 1 van het Stadskantoor
* Oost: woensdag 18 februari - De Gravin - Gravenhorst, Vijverlaan 1002
* West: donderdag 19 februari - Short Stay Facility, M.H. Trompweg 235

Vanaf 19.30 uur staat er een kopje koffie/thee voor u klaar.

De bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur en duren tot uiterlijk 22.00 uur. Aanmelden kan tot uiterlijk 11 februari via: EL.van.Asch@Dordrecht.nl.

Vermeld hierbij de gewenste datum en locatie en het aantal personen dat met u meekomt. Aan elke bijeenkomst kunnen maximaal vijftig inwoners uit Dordrecht deelnemen. Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt uiterlijk op 13 februari een persoonlijk bericht.

Heeft u niet gevonden wat u zocht, of heeft u een andere reactie op deze pagina? Laat het ons weten.