Gecombineerde belastingaanslag 2015 binnenkort op uw deurmat(03-02-2..


In de tweede helft van februari 2015 ontvangt u de gecombineerde aanslagen met gemeentelijke belastingen, waterschapsbelastingen en de WOZ-beschikking van BsGW Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen.

BSGW verzorgt het heffen en invorderen van de belastingen voor dertig Limburgse gemeenten en twee Limburgse waterschappen.


Regel uw belastingzaken online

Uw persoonlijke belastingzaken regelt u snel en gemakkelijk via uw persoonlijke pagina op de website www.bsgw.nl. U kunt er onder andere uw aanslagen raadplegen, uw rekeningnummer wijzigen, automatische incasso afgeven, bezwaar maken, taxatieverslagen inzien en een kwijtscheldingsformulier
aanvragen. Uw persoonlijke pagina is beschikbaar op het moment dat u uw aanslagbiljet ontvangt. U logt dan in met uw DigiD.


Bereikbaarheid

Telefonisch bereikt u BsGW via (088) 8420 420 (lokaal tarief). Houd dan uw Burgerservicenummer bij de hand. U kunt via de telefoon ook formulieren bestellen zonder tussenkomst van een medewerker, 24 uur per dag 7 dagen per week. De medewerkers van het klantencontactcentrum van BsGW zijn u op
werkdagen van 08.30 -17.00 uur graag van dienst. Wilt u schriftelijk reageren? Stuur uw reactie dan naar BsGW, Postbus 1271, 6040 KG Roermond.