Vechtersbazen winkelcentrum aangehouden


Laatste update: 03-02-2015 | 10:18

Oosterhout - De politie heeft maandag 2 februari 2015 omstreeks 18.00 uur twee mannen, 28 en 30 jaar uit Breda, aangehouden ter zake openlijke geweldpleging. Zij hadden in winkelcentrum de Barones volgens getuigen met elkaar gevochten, daarbij zou ook gedreigd zijn met een mes.

Een medewerkster van een winkel zag dat twee mannen voor haar zaak in een voor haar niet verstaanbare taal tegen elkaar schreeuwden. Ze zag dat de mannen elkaar duwden en dat er over en weer werd geslagen. Op een gegeven moment rende een van die vechtersbazen haar winkel in achtervolgd door de
andere betrokkene die een mes in zijn handen hield. De getuige rende snel de winkel uit. Hierna verlieten ook beide mannen de zaak.

Beide mannen aangehouden

Agenten namen de man die bedreigd zou zijn met het mes, een 30-jarige Bredanaar, mee naar het bureau. Al snel meldde zich daar ook de andere man, een 28-jarige Bredanaar. Daar uit getuige verklaringen al snel bleek dat er over een weer geslagen was en dat de aanvankelijk als slachtoffer
aangemerkte man niet echt duidelijkheid wilde verschaffen, zijn beide mannen aangehouden en aangemerkt als verdachte van openlijke geweldpleging. Ze zijn in verzekering gesteld.