Informatiebijeenkomst voor sportclubs over alcohol schenken en gezon..


Informatiebijeenkomst voor sportclubs over alcohol schenken en gezonde voeding in de kantine

De gemeente Baarn vindt het belangrijk dat jongeren gezond opgroeien en hun talenten ontplooien en ontwikkelen. Daarbij passen gezonde voeding, sport en beweging. Het gebruik van tabak en alcohol past daar echter niet bij. Daarom houden de gemeente, SV Baarn en de GGD op maandag 9 februari
aanstaande een informatiebijeenkomst voor sportbestuurders en kantinevrijwilligers over gezonde keuzes in de kantine en verantwoord alcoholschenken. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan tot en met aanstaande vrijdag.

Tijdens de bijeenkomst zal SV Baarn in een presentatie laten zien dat een gezondere voedselkeuze zorgt dat de kantine meer winst gaat maken. Verder zal een deskundige van Victas een Instructie Verantwoord Alcoholschenken (IVA) verzorgen voor de barvrijwilligers. De bijeenkomst is op maandag 9
februari van 17.30 tot 21.30 uur in het clubgebouw van SV Baarn op Sportpark Ter Eem, aan De Geerenweg. Tijdens de bijeenkomst krijgt u eten en drinken aangeboden. Er is volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Het programma ziet er als volgt uit:

* 17.30-18.00 uur ontvangst met koffie met wat lekkers
* 18.00-19.00 uur presentatie van GGD en SV Baarn over meer gezonde keuze in de kantine
* 19.00-19.45 uur gezonde broodjes en versgemaakte soep
* 19.45-21.30 uur Instructie Verantwoord Alcoholschenken
* 21.30 uur gelegenheid tot napraten

Aanmelden
Per vereniging kunnen maximaal 3 personen meedoen (bijvoorbeeld 1 bestuurslid en 2 barvrijwilligers). Aanmelden kan tot en met aanstaande vrijdag 6 februari per e-mail: pieter.brandjes@baarn.nl of telefoon (035) 54 81 791.