Glas scheiden wordt nu nog makkelijker!


Gepubliceerd op: 03 februari 2015

De gemeente start met een campagne om het scheiden van glas te verbeteren met het motto `Glas in 't Bakkie!'. Bij de glasbakken op het parkeerterrein van Albert Heijn (Lindenburghlaan 1 in Steenbergen) en bij Jumbo (Floraplein 2 in Steenbergen) is op 7 februari 2015 een VIP-tent ingericht als
start van de Glasbakkentour. Iedere inwoner die zijn glas naar de glasbak komt brengen, wordt door een speciaal Glasteam als VIP ontvangen. Ook wethouder Vincent van den Bosch zal zijn glas komen brengen en in gesprek gaan met de inwoners.

VIP-tent

Van 10.00 tot 12.00 uur staat de VIP-tent bij de Albert Heijn en van 13.00 tot 15.00 uur staat de VIP-tent bij de Jumbo.

De belangrijkste boodschap is: een beetje restjes aan het glas is geen bezwaar, doe de deksel of dop erop en breng het naar de glasbak. Je hoeft het glas dus niet eerst schoon te spoelen. Zo wordt glas scheiden nog makkelijker.

Meer informatie

Meer weten over hoe makkelijk het is om glas naar de glasbak te brengen? Dan kunt u terecht op www.glasscheiden.nl. Daar staat ook uitgelegd wat wel en niet in de glasbak hoort en waarom het goed is om glas te scheiden.

Glas in 't Bakkie