Dag van de Lovesongs op Radio M Utrecht


Op vrijdag 13 februari staat bij Radio M Utrecht de liefde centraal: de Dag van de Lovesongs. Met het thema 'muziek over liefde' hebben de programmamakers van Radio M Utrecht de mooiste lovesongs aller tijden uitgezocht. Tijdens het avondprogramma Eveliens Lovesongs om 22.00 uur draait Evelien
lovesongs op verzoek.

Muziek over liefde
Speciaal voor deze dag komt radiopresentator en muziekkenner Ad Bouman langs. Hij vertelt over de allermooiste lovesongs ooit gemaakt. Evelien de Bruijn vertelt in het lunchprogramma Aan Tafel! tussen 12.00 en 14.00 uur meer over haar radioprogramma Eveliens Lovesongs.

Love songs op verzoek
Het avondprogramma Eveliens Lovesongs duurt speciaal voor de Dag van de Lovesongs een uur langer. Tussen 22.00 en 00.00 uur worden de door u gekozen lovesongs gedraaid. U kunt helpen deze lijst samen te stellen door uw favoriete lovesong door te geven via www.rtvutrecht.nl/lovesongs.

Uitzending
De Dag van de Lovesongs is vrijdag 13 februari tussen 09:00 en 17:00 uur te horen op Radio M Utrecht FM 93.1. Daarnaast worden er verzoeknummers gedraaid tijdens het radioprogramma Eveliens Lovesongs tussen 22.00 en 00.00 uur.

_________________________________________________________________________________