Samenwerking Arke en Zelfstroom: zonnepanelen en op vakantie

Samenwerking Arke en Zelfstroom: voordeel van zonnepanelen thuis en op vakantie

- Zininzonweken: Arke en Zelfstroom geven met deze samenwerking het voordeel van de zon aan particulieren, thuis en op vakantie.

Van 3 februari tot 31 maart starten de zininzonweken (http://www.zelfstroom.nl/actie). Particulieren krijgen een vakantiecheque van Arke tot wel 1700,- gratis bij het kopen of huren van zonnepanelen (http://www.zelfstroom.nl/zonnepanelen) bij Zelfstroom. Arke en Zelfstroom willen consumenten die zich tijdens de zininzonweken orienteren naar vakanties en zonnepanelen, bewust maken van het vele en duurzame voordeel van de zon. Door zelf zonne-energie op te wekken met zonnepanelen besparen particulieren tot wel 65% op hun energierekening en dragen ze direct bij aan een duurzamere wereld. Met deze actie willen Arke en Zelfstroom een brede groep particulieren stimuleren om te kiezen voor zonnepanelen en meer duurzaam voordeel van de zon.

Arke (http://www.arke.nl) heeft duurzaamheid al meer dan vijftien jaar in haar strategie verankerd. Centraal hierbij staat het verduurzamen van het vakantieaanbod, het verlangen van de CO2-uitstoot door bijvoorbeeld de inzet van de Boeing 787 Dreamliner en het creeren van bewustwording bij vakantiegangers. Zelfstroom is een nieuwe duurzame energieleverancier die sinds 2014 op de markt is. Zowel Arke als Zelfstroom willen consumenten op een positieve, laagdrempelige manier inspireren met het nemen van duurzame stappen op weg naar een betere wereld. Het duurzame voordeel van de zon, thuis en op vakantie zorgt al voor een belangrijke bijdrage. Door het weggeven van vakantiecheques tot wel 1700,- euro, hopen beide bedrijven meer mensen over de streep te halen een duurzame keuze te maken.

Zelfstroom (http://www.zelfstroom.nl) maakt 100% groene energie en zelf energie opwekken, makkelijk en betaalbaar voor iedereen. Daarom kunnen consumenten er zonnepanelen kopen en huren. Ook verzorgd het bedrijf alle 100% groene stroom en gas, zodat alle energie en gas gewoon op een plek geregeld is. Zelfstroom garandeert met haar zonnepanelen de laagste prijs per kWh en de hoogste opbrengst.

www.zelfstroom.nl/actie

www.zelfstroom.nl